Kennis uit de AV overzetten naar een Spiegel

Kunnen wij het maken?

Vanaf 2001 lopen we al mee in de wereld van de Events. Eerst als ROADY en handje op diverse festivals, gevolgd door Lichttechnicus van diverse bands om door te groeien naar Video-tech en road-manager van div. grote bands.

Doordat we constant met de nieuwst technieken in aanraking kwamen ontstond het idee om deze te gaan verwerken in een product wat anders zou zijn dan het standaard hokje of foto-paaltje.

De SpiegelBooth was geboren! 

Aangezien we zelf wisten hoe de techniek in elkaar zat is er na contact met het Amerikaanse FotoMaster die de Mirror Me Booth faciliteert overeengekomen om de Spiegel zelf te fabriceren. Je leest het goed. Alles is zelf gemaakt!

En we mogen trost zijn dat we de officiële licentie van FotoMaster nog steeds mogen dragen en helpdesk/vraagbaak zijn voor onze Nederlands collega’s.

Toen we merkten dat dit product erg in de smaak viel, en vooral op bruiloften, kwamen er steeds meer andere producten bij. TheMini voor de kleinere budgetten, toch een foto-paal, en de interactieve LOVE LETTERs

Corona gooide redelijk wat roet in het eten, zoals bij iedereen. Events gingen naar buiten en wij gingen mee! De Festistyle-TENT werd bedacht en bleek ook een treffer in de roos.

Toen alles weer open ging had men een RODE KNOP nodig om dit te vieren. Dus maken die knop!

Niet veel is zoals ook anderen het hebben bij ons. Altijd net dat extra stukje SMART en functioneler.

 

Onze Social Media: